bet365

Oddsboost: Dortmund – Bayern

Dortmund - Bayern oddsboost

Dortmund och Bayern München gör i kväll upp i ett toppmöte som kan bli avgörande för Bundesligatitelstriden. Och 888sport har boostat oddsen rejält på toppmötet till hela 23,00 på heta Dortmund och 10,00 på Bayern München.

Här kan du ta del av oddsboosten

Bayern München toppar nu Bundesliga och ”trygga” fyra poäng ned till jagande Dortmund, inför detta Der Klassiker, vilket gör detta möte otroligt viktigt för båda lagen. Dortmund som behöver komma ikapp och Bayern som gärna vill hålla avståndet.

Både Bayern och Dortmund har inlett omstarten av Bundesliga med bravur vilket banar vägen för ett möte mellan två lag med bra form. Dock finns det en brasklapp här att båda ännu inte är i helt fullt slag efter det långa uppehållet. Frågan vem som gynnas, hemmalaget Dortmund eller Bayern.

Så får du en oddsboost på mötet

Hur som helst så kan du betta på detta möte till rejält höjda odds hos 888sport. Spelbolaget ger nämligen hela 10,00 gånger pengarna om Bayern vinner mötet och ännu högre 23,00 om formstarka Dortmund tar tre poäng och knappar in på Bayern.

Här kan du ta del av oddsboosten

För att ta dela av dessa odds så behöver du skapa ett konto hos 888sport och sätta in minst 100 kronor. Ange koden 888BO och spela sedan på vinnaren av matchen för 50 kronor, på det vanliga oddset.

Läs mer om villkoren

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 maj, 2020