Oddsboost: Finland – Sverige i Ishockey-VM

Finland - Sverige oddsboost

Sverige kommer ikväll att ställas mot Finland i kvartsfinalen i Ishockey-VM. En match du kan betta på till rejält boostade odds hos 888sport. Ett erbjudande som gäller nya kunder som även får en välkomstbonus på 500 kronor.

Nu gäller det på riktigt för Tre Kronor. Gruppspelet blev ingen succé och förlusten med 4-7 mot Ryssland i den sista omgången lämnade mycket att önska. Nu ställs Sverige mot ett Finland som har överraskat under turneringen men som saknar många NHL-spelare. Spännande kommer det att bli! Oddsen från spelbolagen talar klart till Sveriges fördel, men vi vet att matcherna mot Finland brukar bli jämna.

Så får du oddsboosten på Finland – Sverige

Du kan betta på denna kvartsfinalsrysare hos 888sport till kanonodds. Hos spelbolaget kan du betta på Finland som segrare till oddset 34,00 eller på Sverige till 8,00. Dessa oddsboostar gäller för dig som skapar ett konto hos spelbolaget. För att ta del av oddsboostarna så ska du sätta in 100 kronor med koden 888BO. När du gör din insättning så kommer du även att belönas med en välkomstbonus på 500 kronor. När du gjort allt detta så bettar du helt enkelt på Sverige eller Finland som vinnare, med riktiga pengar, för 50 kronor och ditt odds kommer att boostas om spelet går in.

Du tar del av oddsboosten genom att skapa ett konto via länken nedan.

Ta del av oddsboosten hos 888sport här >

Detta gäller för oddsboosten

Om du följ instruktionerna ovan och ditt spel går in, då kommer utbetalningen att baseras på oddsen angivna ovan. Vinsten kommer att betalas ut som gratisspel till ett värde av 200 kronor och/eller 100 kronor. Du kommer att få ett antal gratisspel baserat på din vinstsumma. Bettar du för mer än 50 kronor, då kommer utbetalningen av det resterande beloppet att baseras på det vanliga oddset.