Oddsboost: Liverpool – Barcelona

Liverpool - Barcelona

888sport boostar oddsen rejält på tisdagens heta retur mellan Liverpool och Barcelona i Champions League. En match du kan spela på till rejält förhöjda odds samtidigt som du kan inkassera 500 kronor i bonus.

Ser du också fram emot morgondagens höjdarmöte mellan Liverpool och Barcelona? Barcelona har tung 3-0 med sig i bagaget och Liverpool måste plocka fram sin bästa fotboll för att vända på steken.

Hur som helst så kan du betta på denna match till superodds hos 888sport. Eller vad sägs om att betta på 11,00 på Liverpool eller 21,00 på Barcelona? Odds du som ny kund kan ta del av.

Skapar först ett konto nedan

Som ny kund får du dessutom en välkomstbonus på 500 kronor! Inte illa det.

För att ta del av denna kampanj så behöver du skapa ett konto med länken nedan och göra en insättning med 100 kronor och ang då koden 888BO.

Skapa ett konto hos 888sport för att ta del av kampanjen

Så får du oddsboosten

När du sedan skapat ett konto och gjort en insättning så spela för minst 50 kronor på att antingen Liverpool eller Barcelona vinner matchen på 1X2. Går spelet in så får du oddsboosten på de 50 kronor du satsat, spelade du för mer så kommer resten att betalas ut baserat på det vanliga oddset. Vinsten på oddsboosten kommer att betalas ut i ett antal gratisspel för 100 kronor eller 200 kronor, baserat på beloppet du vinner. Du har sju dagar på dig att använda gratisspelen.