Oddsboost: Man City – Man United superodds från 888sport

Manchester City - Manchester United boost

888sport ger dig superodds på lördagens heta derby mellan Manchester City och Manchester United. Storfavoriten City spelas till 7,00 och United till hela 81,00. Vi guidar dig till dessa superodds.

888sport ger alla nya kunder just nu en rejäla oddsboostar på lördagens supermatch i Manchester när City gästas av United. City är de givna favoriterna och 888sport har trots det boostat oddset till hela 8,00 gånger pengarna. Manchester United har en tendens att spela bättre mot de större lagen i ligan men detta har 888sport kanske inte tagit i beräkning då spelbolaget har boostat oddset till hela 81,00 gånger pengarna.

Nedan går vi igenom steg-för-steg hur hur du tar del av oddsboosten och hur den fungerar.

Här kan du ta del av oddsboosten

Så får du oddsboosten

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten

 1. Skapa ett konto hos 888sport

  Klicka först på länken ovan.

 2. Gör en insättning på 100 kr

  Sätt in pengar på kontot. Ange samtidigt koden 888BO. Minst insättning är 100 kr.

 3. Spela på Man City – Man United

  Lägg ett spel på Man City – Man United för 50 kronor på det vanliga oddset, om vilket lag som vinner inom ordinarie matchtid.

 4. Oddset boostas

  Om ditt spel på matchen sitter då kommer oddsen att boostas i efterhand. Notera dock att de boostade oddsen räknas endast mot 50 kronor och betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 december, 2019