Oddsboost: Man United – Man City

Manchester United - Manchester City oddsboost

På söndag har vi ett tokhett derby i Premier League när Manchester United tar emot Manchester City. Och hos 888sport så kan du betta detta superheta derby till kanonodds.

Här kan du ta del av oddsboosten

United och City brakar samman nu på söndag i Premier League. Det är faktiskt det fjärde gången de två rivalerna möts, med två segrar för United och en för City. United är dock mer i behov av poäng med tanke på tabellställningen samtidigt som City har tankarna och blickarna åt Champions League. Spelbolagen är trots det säkra på att City tar hem detta.

Hos 888sport kan du betta på detta derby till superodds. Spelbolagen har nämligen boostat oddsen till hela 41,00 på United och 8,00 på en seger till City.

Odds som nya kunder hos spelbolaget kan ta del av. För att få superoddsen så behöver du sedan göra en insättning på minst och kronor och ange 888BO som kampanjkod. Sen bettar du på vinnaren av match på det vanliga oddsen för 50 kronor. Eventuella vinster betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 mars, 2020