Oddsboost: Manchester United – Chelsea

Machester United - Chelsea boost-800

Manchester United åkte på en ny tung förlust i veckans derby mot Manchester City. I helgen är det Chelsea som står för motståndet i Premier League. Och spelbolaget 888sport ger dig en rejäl oddsboost på denna batalj samt en trevlig välkomstbonus.

Följetången kring Manchester United fortsätter. De har fortfarande chans på en topp 4 placering i Premier League men nu ska det mycket till. Den senaste tiden tunga förluster bådar inte gott. Och i helgen är det toppkollegan Chelsea som står för motståndet. Ett annat lag som också slåss om en topp 4 placering. Tre poäng är därmed av vikt för båda lagen i denna drabbning.

Nu kan du betta på matchen till skyhöga odds hos 888sport. Spelbolaget ger dig hela 16,00 om United vinner på hemmaplan och nästan lika höga 15,00 om Chelsea vandrar hem med tre viktiga poäng. Skyhöga odds som inte kan snackas bort.

Ta del av kampanjen nedan

Erbjudandet hos 888sport gäller alla som skapar ett konto och gör en insättning på minst 100 kronor med koden 888BO. Som grädden på moset så får du samtidigt en välkomstbonus på 500 kronor.

För att ta del av kampanjen efter att du har gjort insättningen så lägger du ett vanligt spel på antingen United eller Chelsea som vinnare för minst 50 kronor.

Går spelet in så få du vinsten utbetalat som ett antal gratisspel för 200 kr eller 100 kr vardera. Antalet gratisspel beror på hur mycket pengar du vinner. Oddsboosten kommer endast att gälla för 50 kronor som du satsar. Spelar du för mer än 50 kronor så kommer resterande belopp att räknas på det vanliga oddset.

Erbjudandet gäller endast om du skapar ett konto med nedanstående länk.

Skapa ett konto och ta del av oddsboosten