Oddsboost på IFK Norrköping – AIK

Oddsboost IFK Norrköping - AIK

888sport har boostat oddset på ett toppmötet mellan IFK Norrköping – AIK direkt i den andra omgången av Allsvenskan. Och som grädden på moset får du som ny kund även 500 kr i välkomstbonus.

Det blev bara en poäng vardera för IFK Norrköping och AIK i premiäromgången. De två lagen som toppade serien förra säsongen och som givetvis väntas vara i kampen om SM-guldet även denna säsong. Nu möts de två i den andra omgången och viktiga poäng står på spel.

Nu kan du betta på detta toppmöte hos 888sport och samtidigt inkassera en bonus på 500 kronor. 888sport ger dig nämligen hela 12,00 (tidigare 2,35) på Norrköping och 16,00 (tidigare 2,85) om AIK tar hem detta möte. Detta erbjudande gäller alla nya kunder hos spelbolaget som gör en insättning med koden 888BO.

Erbjudandet gäller om du skapar ett konto med länken nedan:

Här tar  du del av erbjudandet hos 888sport

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 april, 2019