Oddsboost: Polen – Sverige i Handbolls-EM

Boostat odds på Polen Sverige i Handbolls-EM 2020

I kväll spelar Sverige en viktig match mot Polen i Handbolls-EM. Och 888sport har boostat oddset rejält på detta möte, spela att Sverige vinner till hela 7,00 gånger pengarna.

Efter förlusten mot Slovenien så har Sverige i kväll en oerhört viktig match i Handbolls-EM. I kvällens avslutande match i gruppspelet så är det Polen som står för motståndet. Ett Polen som så här långt kammat hem noll i turneringen och som även är uträknade i kvällens match.

Få oddset 7,00 att Sverige vinner

888sport har boostat oddsen rejält på detta möte. Och trots att Sverige är storfavoriter i denna viktiga match så har spelbolaget boostat oddset på en svensk seger till hela 7,00. Polen är enligt 888sport helt uträknade och spelbolaget kan därmed vara säkra på att boosta oddset på en polsk vinst till superoddset 101,00.

För att ta del av dessa oddsboostar hos 888sport så behöver du skapa ett nytt konto hos spelbolaget, och du kan inte varit kund tidigare. Följ sedan nedanstående steg för att hämta hem detta välkomsterbjudande hos spelbolaget.

Så tar du del av oddsboostarna

Tid som behövs: 5 minuter.

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten

 1. Skapa ett konto hos 888sport

  Klicka på länken ovan för att skapa ett konto hos 888sport.

 2. Sätt in minst 100 kronor

  Gör en insättning på minst 100 kronor på ditt nya spelkonto hos 888sport och ange koden 888BO.

 3. Spela på matchen

  Lägg ett spel för 50 kronor på Polen – Sverige, på det vanliga oddset, om vilket lag som vinner inom ordinarie matchtid.

 4. Så betalas vinsten ut

  Går spelet in så kommer oddset att boostas. De boostade oddsen räknas endast mot 50 kronor och betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten