Oddsboost: Real – Barcelona i El Clasico

Real Madrid - Barcelona El Clasico boost

888sport har boostat oddsen rejält på helgens El Clasico. Läs mer om hur du kan betta på superodds på årets första drabbning mellan Real och Barca.

Här kan du ta del av oddsboosten

På söndag har vi en riktig kanonmatch av alla högsta slag när Real Madrid tar emot Barcelona i årets första El Clasico. Som brukligt är så huserar di två i toppen i tabellen. Där Barcelona har ett försprång med två poäng före Real. Matchen kommer med andra ord i ett kritiskt läge inför den sista delen av ligan under våren.

Oddsboost på El Clasico

Nu kan du betta på detta heta El Clasico till superodds hos 888sport. Spelbolaget har boostat oddset på Real Madrid till 12,00 och på Barcelona till 17,00. Odds som endast nya kunder hos 888sport kan ta del av.

För att ta del av kampanjen så behöver du skapa ett konto, sätta in minst 100 kronor och sedan betta på vinnaren av matchen med insatsen 50 kronor. Vinsterna kommer sedan att betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 februari, 2020