Oddsboost: Salzburg – Liverpool

Oddsboost Salzburg - Liverpool

888sport har boostat oddset rejält på mötet mellan Salzburg – Liverpool bland annat kan du betta på att Liverpool vinner till hela 10,00. Ett erbjudande som endast gäller nya kunder och läs mer nedan hur du får kan betta på de boostade oddsen.

I kväll kan det bli åka av när Salzburg tar emot Liverpool i ett avgörande möte i Champions League-gruppspelet. Liverpool vann senast med 4-3 när lagen möttes på engelsk mark. Ett resultat som man givetvis höjer ögonbrynen åt. Och detta är en match jag verkligen se fram emot.

Få 10x pengar att Liverpool vinner matchen

Nu ska de två mötas igen, denna gång i Österrike och nu kan du spela på detta avgörande möte till superodds. Spelbolaget 888sport ger nämligen nya kunder just nu rejält boostade odds på matchen. Spela på att Slazburg vinner till oddset 26,00 eller att Liverpool, som är stor favorit, vinner till intressanta 10,00 gånger pengarna.

Här kan du ta del av oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten

 1. Öppna ett nytt konto hos 888sport

  För att ta del av denna oddsboost så måste du använda länken ovan.

 2. Sätt in pengar på det nya kontot

  För att ta del av kampanjen så måste du sätta in minst 100 kronor på det nya kontot och ange koden 888BO.

 3. Betta på Salzburg – Liverpool

  Betta för minst 50 kronor på Salzburg – Liverpool. Lägg då ett spel vilket lag som vinner inom ordinarie matchtid och på det nromala oddset.

 4. Så betalas vinsten ut och så boostas oddset

  Oddset kommer att boostas om ditt spel på matchen sitter. Det boostade oddsen och räknas endast mot 50 kr, om du satsat mer, och betalas ut i form utav gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 10 december, 2019