Oddsboost: Spela på CL-finalen till superodds

Tottenham - Liverpool oddsboost

888sport har boostat oddsen på lördagens superfinal mellan Tottenham och Liverpool i Champions League. Finalarnas final som man aboslut inte vill missa! Betta på superoodsen hos spelbolaget samtidigt som du får en bonus på 500 kr!

Spela på favoriten Liverpool till hela 11,00 gånger pengarna

Finalen i Champions League är nu runt hörnet. I morgon ska det avgöras om det blir Tottenham eller Liverpool som tar en efterlängtad titel. Liverpool är klar favorit på förhand och hos 888sport kan du spela på PL-tvåan till hela 11,00 gånger pengarna. Men tror du att Tottenham kan störa Liverpools jakt på en titel ja då får du hela 26,00 gånger pengarna av spelbolaget.

Så tar du del av oddsboosten på CL-finalen

Ovanstående odds på Champions League-finalen kan du inkassera om du skapar ett konto hos 888sport, som en del av deras välkomsterbjudande. Det är inte bara oddsen du får då utan även 500 kronor i extra bonus på din första insättning. För att ta del av kampanjen så skapar du ett konto med länken nedan. Sedan sätter du in 100 kronor med kampanjkoden 888BO. Sen lägger du 50 kronor på antingen Liverpool eller Tottenham som vinnare. Går spelet in så boostas oddset! så enkelt är det.

Här tar du del av oddsenboosten på CL-finalen hos 888sport

Detta gäller för oddsboosten

Vinsten på oddsboosten kommer att betalas ut som gratisspel. Gratisspelen kommer att ha ett värde på 200 kr eller 100 kr. Det är dock inte bara ett gratisspel som du kommer att få utan antalet basera på din totala vinst. Du kan lägga ett spel för mer än 50 kronor men då kommer överskottet att räknas till det vanliga oddset, och inte till oddsboosten. Du kan endast spela för riktiga pengar i denna kampanj. Notera att den bonus på 500 kronor du får har ett omsättningskrav på 6 gånger till minst oddset 1,80, innan du kan ta ut pengarna. Och du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen, efter det går den förlorad.