Oddsboost: Sverige – Spanien

Sverige - Spanien oddsboost

888sport boostar oddsen rejält på Sverige – Spanien i EM-kvalet. Tror du att Sverige kan vinna matchen? Då får du hela 41,00 gånger pengarna på din insats.

Sverige har fortfarande allt in sina egna händer i EM-kvalet. Nu är det dock svåra Spanien som gästar på under tisdagen. Ett Spanien som leder tabellen stort och allt talar för att de kommer att ta en av de två platserna till EM, oavsett resultat i matchen mot Sverige. Spanien går också in i detta möte med en relativt svag insats mot Norge och kommer inte att kunna ställa upp med Sergio Ramos i backlinjen, vilket är ett stort avbräck.

Så frågan är om Sverige har en chans att rubba Spanien i detta läge? Att ställa till det för giganter har ju Sverige gjorde förut i kvalsammanhang.

Superodds på Sverige – Spanien

Om du är på den optimistiska sidan, ja då kan du spela till rejält boostade odds hos 888sport. Spelbolaget ger just nu ny kunder hela 41,00 gånger pengarna på att Sverige vinner matchen. Är du på den mindre optimistiska sidan så får du 8,00 gånger pengarna att Spanien återigen vinner när dessa två drabbar samman.

Gå till 888sport

Oddsboosten hos 888sport är som nämnt tillgänglig för nya kunder som skapar att konto genom länken ovan innan avspark. Sätt in minst 100 kronor och ange kodsen 888BO. Sen bettar du på vinnaren av matchen, på det vanliga oddset, för 50 kr och håller tummarna att spelet går in. Går spelet in så kommer oddset att boostas. Och vinsten kommer då att betalas ut som gratispengar. Notera att vinstboosten gäller endast mot 50 kronor.

Gå till 888sport

Så tar du del av oddsboost

Följ nedanstående steg för att få oddsboosten på Sverige – Spanien

 1. Skapa ett konto

  Skapa ett konto med länken nedan innan avspark

  Gå till 888sport

 2. Sätt in pengarna på kontot

  Sätt in minst 100 kronor med koden 888BO.

 3. Spela på matchen

  Betta för 50 kr, på det vanliga oddset, vilket lag som vinner.