Oddsboost: Sverige – USA i Dam-VM

Sverige - USA oddsboost

Skapa ett konto just nu hos 888sport och du kan betta på superodds när Sverige ställs mot USA i Dam-VM. Som ny kund får du dessutom 500 kronor i bonus på din första insättning!

Skapa ett konto för att ta del av kampanjen

Både Sverige och USA är obesegrade i grupp F i damernas fotbolls-VM, med segrar över Chile och Thailand. Sverige och USA möts nu i den sista omgången för att göra upp om vilket lag som vinner gruppen.

Att vinna gruppen bör både USA och Sverige vara intresserade av. Tvåan i gruppen kommer antagligen att möta Nederländerna eller Kanada i åttondelsfinalen och därefter Tyskland i en kvartsfinal. En mycket tuff väg för att ta sig till en kvartsfinal, speciellt för Sveriges del. Oddsen är på USAs sida som är en av de stora favoriterna i mästerskapet, vilket man inte minst visade i utskåpningen av Thailand med rekordstora 0-13.

Så får du oddsboosten på Sverige – USA

Hos 888sport kan du betta på denna heta drabbning till rejält boostade odds. USA är den odiskutabla favoriten men 888sport har nu boostat oddset till 6,00 på amerikanskorna. Och har boostat oddset på Sverige till hela 56,00 gånger pengarna.

För att ta del av detta superodds så skapar du ett konto, med länken nedan, och sätter in 100 kronor med koden 888BO. Sedan lägger du ett spel på 50 kronor på att Sverige eller USA vinner matchen. När du gör en insättning så kommer du även att få 500 kronor i insättningsbonus.

Skapa ett konto för att ta del av kampanjen

Villkor för kampanjen

Denna kampanj gäller endast om du skapar ett konto innan matchen drar igång, dock rekommenderar vi dig att vara ute i god tid. Summan som betalas ut om spelet går in kommer att betalas ut som gratisspel. Varje gratisspel kommer att vara värda 100 kr eller 200 kr styck och du får ett antal gratisspel baserat på vinstsumman.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 18 juni, 2019