Oddsboost: Tottenham – Southampton

Tottenham - Southampton oddsboost

Tottenham – Southampton möts i ett intressant omspel i FA-cupen och hos 888sport så kan du spelar på matchen till superodds. Läs mer nedan hur du tar del av oddsboostarna.

Tottenham och Southampton ska återigen mötas i FA-cupens fjärde omgång. Efter 1-1 i det första mötet är det nu omspel som gäller. Southampton har varit ett nål i ögat för Mourinhos tid i Tottenham. Men Mourinho ser ut att ha fått ordning på Tottenham den senaste tiden och är stärkta av 2-0 vinsten mot Manchester City. Och givetvis de klara favoriterna i detta möte.

888sport har boostat oddset rejält på matchen

888sport har boostat oddset rejält på denna match. Spelar du på Tottenham så får du oddset 8,00 och på Southampton 34,00 gånger pengarna. Ett erbjudande som spelbolaget har just nu till alla nya kunder. För att ta del av kampanjen så trycket du på länken nedan och sedan följer vår steg-för-steg guide.

Här kan du ta del av oddsboosten

Så får du oddsboosten

Tid som behövs: 5 minuter

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten på Tottenham – Southampton.

 1. Skapa ett konto hos 888sport

  För att ta del av denna kampanj så behöver du skapa ett nytt konto hos 888sport. Använd då länken ovan. Detta innebär att endast nya kunder hos spelbolaget har möjlighet att ta del av denna kampanj.

 2. Gör en insättning

  Du behöver ha pengar insatta på ditt konto sätt då in minst 100 kronor och ange koden 888BO i samband med det.

 3. Lägg ett spel på Tottenham – Southampton

  Det sista steget för att ta del av kampanjen är att spela för minst 50 kronor på Tottenham – Southampton. Lägg ett spel på vinnaren på det vanliga oddset. Spelet måste du lägga med 50 kronor som insats.

 4. Oddset boostas om spelet går in

  Går spelet in så kommer oddset att boostas. De boostade oddsen räknas endast mot 50 kronor och betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 5 februari, 2020