Oddsboost: Tyskland – Sverige i Dam-VM

Tyskland - Sverige oddsboost

888sport har boostat oddsen på Sveriges kvartsfinal mot Tyskland i damernas VM. Spela på att Sverige vinner till 34,00 eller Tyskland till 10,00 gånger pengarna. En kampanj som gäller nya kunder som dessutom får 500 kr i bonus.

I samarbete med 888sport så kan vi erbjuda ett kanonerbjudande i form av en oddsboost på Sveriges kvartsfinal mot Tyskland i Dam-VM. Skapa ett konto genom länken nedan och du kan spela på att Tyskland vinner till oddset 10,00 eller hela 34,00 att Sverige vinner matchen. Men det är inte allt. När du tar del av denna oddsboost som ny kund så får du samtidigt även den sedvanliga insättningsbonusen hos spelbolaget som ger dig 500 kronor extra att spela för.

Skapa ett konto här för att få oddsboosten

Sverige har en riktig tuff kvartsfinal framför sig på lördag mot svåra Tyskland. tyskorna är de givna favoriterna i matchen, speciellt med tanke på Sveriges tunga facit mot tyskorna. Så antingen så kan du betta med hjärtat på Sveriges eller ”gardera dig” och spela på Tyskland till superoddset.

Så gör du:

  1. Skapa ett konto via länken nedan.
  2. Ange bonuskoden 888BO och sätt in minst 100 kr (du får då en bonus på 500 kr).
  3. Betta för 50 kr, riktiga pengar, på att Tyskland eller Sverige vinner matchen .
  4. Om spelet sitter så kan du inkassera gratisspel att använda på vad du vill för det vinnande beloppet.

Skapa ett konto här för att få oddsboosten

Villkor för kampanjen

Denna kampanj gäller endast för dig som skapar ett konto innan matchen drar ingång. Det vinnande beloppet kommer att betala ut i gratisspel. Du får därmed ett antal gratisspel till ett värde av 100 kronor och/eller 200 kronor baserat på din vinst. När du tar del av kampanjen så får du samtidigt insättningsbonusen på 500 kronor. En bonus du måste omsätta och spela upp innan beloppet omvandlas till riktiga pengar.