Oddsboost: West Ham – Liverpool

West Ham - Liverpool oddsboost

888sport har boostat oddsen rejält på veckan möte mellan West Ham – Liverpool. Läs mer nedan hur du får dessa superodds.

Liverpool går verkligen från klarhet till klarhet denna säsong. 22 vinst och en oavgjord är det facit som Liverpool har inför veckans match mot West Ham. Ett West Ham som huserar i botten av tabellen och som i mångt och mycket blandar och ger. Så Liverpool är givetvis solklar favorit in i detta möte om vi kikar på oddset.

Superodds på West Ham – Liverpool

Trots Liverpool stora favoritskap så boostar nu 888sport oddset på Merseyside-giganten till hela 7,00 gånger pengarna, från 1,36. Spelbolaget boostar också oddset på att West Ham skulle skrälla sig till en seger till 56,00, från 7,50.

För att ta del av denna kampanj från 888sport så gäller det att du inte har haft ett konto sedan tidigare hos spelbolaget och skapar ett. Och det gäller därefter att du följer nedanstående guide för att ta del av detta välkomsterbjudande.

Här kan du ta del av oddsboosten

Guide för oddboosten

Tid som behövs: 5 minuter

Följ stegen nedan för att ta del av oddsboosten på West Ham – Liverpool hos 888sport.

 1. Registrera ett konto hos 888sport

  För att ta del av oddsboosten så måste du först skapa ett konto hos 888sport. För denna kampanj gäller endast nya kunder, som ej varit kunder tidigare hos spelbolaget.

  För att ta del av kampanjen så måste du använda länken ovan.

 2. Sätt in minst 100 kronor.

  På ditt nya konto så måste du sätta in minst 100 kronor för att få oddsboosten. Då måste du samtidigt också ang koden 888BO.

 3. Betta på West Ham – Liverpool

  När du har skapat ett konto och satt in pengar då är du redo för att spela. Leta upp West Ham – Liverpool i sportsbooken och lägg ett spel på vinnaren av matchen och spel för exakt 50 kr på det vanliga oddset,

 4. Oddsen boostas i efterhand

  När du lagt spelet är det bara att hålla tummarna. Din odds kommer att boostas i efterhand om ditt spel skulle gå in. Vinsten kommer att betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 januari, 2020