Övertidsspecial på El Clasico

:betway-logo:Om det blir mål på övertid av La Liga -matchen mellan Barcelona och Real Madrid i helgen betalar Betway tillbaka förlorande spel på marknaderna rätt slutresultat och halvtid/fulltid. Betway har dessutom massor av andra spel på den heta matchen!

Barcelonas 1-1 resultat i Bilbao förra veckan gjorde att Real gick upp i serieledning i La Liga efter deras derbyvinst mot Atletico.

Trots att förra veckans Bilbao-match var en besvikelse och tredje raka oavgjorda bortamatchen för Barca, är de fortfarande obesegrade hittills den här säsongen och har inte tappat en enda poäng på Nou Camp. Om de kan förlänga den sviten ännu en vecka kommer de återta serieledningen.

Zlatan Ibrahimovic och Lionel Messi har varit i glödhet målform med sina sju mål vardera, något bara Valencias David Villa överträffar i Spanien. Spel på att Barca gör första målet ger oddset 1.65 hos :betway:.

Pep Guardiolas är favoriter till oddset 1.85 i detta stormöte, och 15.00 gånger pengarna på ett 3-1 resultat kan vara värt ett spel.

Real jagar revansch

Förutom för att försvara serieledningen åker Real Madrid till den katalanska huvudstaden för att ta revansch på Barca efter förra årets 6-2 debacle på Bernabeu. Trots att de tog ledningen genom Gonzalo Higuain kom spanska och Europamästarna tillbaka och utklassade Real efter fenomenal fotboll.

Sedan dess har ?Los Blancos? stärkt sin trupp med världsklasspelare för över 2,5 miljarder kronor så att de ska slippa att bli förnedrade igen. Spelare som Kaka, Karim Benzema och Xabi Alonso står inför deras första ?El Clasico?, och även Cristiano Ronaldo som återvänder från skada lagom till supermötet.

Senaste åren har det blivit en hel del mål mellan dessa två europeiska giganter, i en match som sällan misslyckas med att leva upp till förväntningarna. En spännande 2-2 match ger oddset 13.00, men kan Real gå segrande ur striden? Att de gör det ger 4.00 gånger pengarna, och ett 2-1 resultat till oddset 13.00 ser ut som en tänkbar utgång.

Spela på El Clasico med Betway