Paf ger dig ytterligare en chans att vinna en resa till Fotbolls-EM

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

Spela på Ishockey-VM hos Paf och du har ytterligare en chans att vinna ett resepaket och biljetter till Fotbolls-EM som spelas i Polen och Ukraina. Anmäl dig hos Paf och spela för minst fem euro på antingen Sverige – Ryssland eller Finland – Kanada som spelas under fredagen.

Paf kommer att lotta ut totalt två resor till Fotbolls-EM; ett paket till Polen den 7-11:e juni där ni får se Polen-Grekland samt Spanien-Italien men framförallt en resa till Kiev i Ukraina den 14-20:e juni och matcherna Sverige-England samt Sverige-Frankrike.

Du väljer själv när du registrerar dig till tävlingen vilken resa som du vill vinna och som passar ditt schema bäst. När du väl har anmält dig med ditt namn och e-mail till ditt Paf-konto så lägger du helt enkelt ett spel för minst 5 euro på kvällen matcher i Ishockey-VM mellan Sverige – Ryssland eller Finland – Kanada.

Paf ordnar alla logistik med flyg och hotell samt biljetter, så att du kan njuta av fotbollsfesten!

Detta erbjudande gäller endast idag fredagen den 11:e maj! Så passa på innan det är försent!

Gå till Paf för att vara med i tävlingen >

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 maj, 2012