Plocka ut pengar innan matchens slut

Veckan bjuder på andra omgången i Champions League och fotbolls-Europa står still mellan 20.45 och 22.30, i alla fall tisdag och onsdag. Passa på att utnyttja Utnyttja Cash-In funktionen i Unibets Livebetting.

Hur klarar favoriterna Barcelona, Arsenal, Milan och Chelsea av sina mindre namnkunniga motståndarer som Kiev, Olympiakos, Zürich och Apoel Nicosia…?

Du spelar så klart live på samtliga matcher från Champions League :Unibet:. I Unibets livebetting kan du ta ut vinsten innan matchen är avgjord med vår unika cash-in-funktion (läs mer nedan).

Du kan även kombinera dina spel precis som du gör innan matchen.

Missa inte heller att du kan vinna en resa för två till Valencia-Real Madrid. Två resor á två personer till denna toppmatch ligger i potten och Valenciatröjor till sju andrapristagare…

Om Cash In funktionen på :Unibet:

Unibet erbjuder även ibland den unika ”Ca$h-In”-funktionen under live-händelser. Du kan då ta ut pengarna på ett spel innan resultatet har avgjorts.

Fullständiga detaljer om erbjudandet visas i en ruta på din skärm. ”Ca$h-In”-erbjudandet kan vara mer eller mindre än din ursprungliga insats, beroende på vad som händer i matchen.

Om du vill acceptera Ca$h-In-erbjudandet klickar du på den röda Ca$h-In-ikonen till höger om rutan – spelet avgörs till det pris som visas och tillgångarna sätts omedelbart in på ditt konto.