Riskfritt spel: Barcelona – Dortmund

 • 100% upp till 1000 kr
 • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
 • Läs mer om Betfair
 • Stort oddsutbud
 • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
 • Spela mot andra i spelbörsen
Barcelona - Dortmund riskfritt spel

Hos Betfair kan du betta riskfritt på kvällens heta stormöte mellan Barcelona och Dortmund och få 450 kr tillbaka om spelet inte skulle gå in. Ett erbjudande som Betfair ger nya kunder just nu.

Barcelona och Dortmund gör i kväll upp i Champions League. På spel står vem av de två som kommer att toppa gruppen inför den sista omgången. Dortmund är dock lite mer piskade att vinna eftersom Inter nosar dem i hasorna. Men vi vet att Barcelona är ett oerhört starkt hemmalag, så hur ska detta sluta tro?

Betfair ger dig ett riskfritt spel på matchen

Hur du än bettar så kan du göra det helt riskfritt hos Betfair. Spelbolaget ger nämligen alla nya kunder möjligheten att spela för 450 kr i spelbörsen och ger hela summan tillbaka om spelet inte skulle gå in! Skulle dock ditt spel sitta, ja då behåller du pengarna som vanligt.

Ett unikt tillfälle att spela på denna stormatch utan att riska något. Och för att ta del av denna kampanj så behöver du därmed skapa ett nytt konto och följa stegen nedan.

Det riskfria spelet hämtar du här

Så får du ett riskfritt spel

Följ nedanstående steg för att få ett riskfritt spel på Barcelona – Dortmund.

 1. Skapa ett konto hos Betfair

  Använd länken ovan för att öppna ett konto hos Betfair och ange då koden FEOSE5.

 2. Sätt in pengar på kontot

  Du behöver ha minst 450 kronor på ditt nya konto.

 3. Betta på Barcelona – Dortmund för 450 kronor i spelbörsen

  Ditt första spel i spelbörsen måste vara på exakt 450 kronor.

 4. Om spelet inte sitter

  Om spelet inte sitter så får du 450 kronor tillbaka direkt på konto utan krav på omsättning. Men skulle spelet gå in då behåller du vinsten som vanligt.

Det riskfria spelet hämtar du här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 november, 2019