Riskfritt spel: Chelsea – Bayern München

Chelsea - Bayern München riskfritt spel

Hos Betfair så kan du betta riskfritt på kvällens rysare mellan Chelsea – Bayern München i Champions League. Skapa ett konto och du får 250 kronor att spela för och pengarna tillbaka i cash om spelet inte sitter.

Det riskfria spelet hämtar du här

Denna CL-vecka kickar igång med ett mycket intressanta möte mellan Chelsea och Bayern München. Ett Chelsea som hankar sig fram under säsongen mot ett Bayern som inte varit sådär dominant som man brukar vara, även om man gått som tåget i Champions League.

Ett tokintressant dubbelmöte som kan sluta lite hur som helst. Och det första mötet på Stamford Bridge kommer att sätta tonen för denna åttondelsfinal.

Spelbolagen håller Bayern som klar favorit, även på bortaplan ikväll. Men Chelsea är inget lag som man kan vifta bort och som har en riktigt bra trupp.

Vill du betta på kvällens första möte då bör du kika in Betfairs erbjudande. Spelbolaget ger nämligen dig ett riskfritt spel värt 250 kronor i spelbördsen och pengarna tillbaka i kontanter om spelet inte skulle gå in. En kampanj som gäller ny kunder hos spelbolaget.

Klicka på länken nedan för att gå till kampanjsidan för att regga ett nytt konto och för att ta del av kampanjen.

Det riskfria spelet hämtar du här