Riskfritt spel: Inter – Milan få 250 kr tillbaka

Inter - Milan riskfritt spel

Inter och Milan gör upp i helgens heta Milano-derby i Serie A och du kan betta på matchen helt riskfritt för 250 kronor hos Betfair. Läs mer om hur du kan ta del av kampanjen.

I helgen har vi ett riktigt hett derby i Milano när storsatsande Inter tar emot Zlatans Milan. Hemmalaget är den givna favoriten i detta möte men sedan Zlatans återkomst i Milan så har klubben verkligen ryckt upp sig. Så känslan är att detta kan sluta lite hur som helst.

Spela riskfritt på Milano-derbyt

Som tur är har Betfair plockat fram ett riskfritt bet på denna match. Spela för 250 kronor i deras spelbörs och få hela summan tillbaka som riktiga pengar om ditt spel inte skulle gå in.

Notera dock att denna kampanj endast gäller nya kunder just nu hos spelbolaget. Och för att du ska få tillgång till detta riskfria spel så följ nedanstående guide.

Det riskfria spelet hämtar du här

Så får du det riskfria spelet

 1. Skapa ett konto

  Det första du behöver göra är att skapa ett nytt konto hos Betfair. Detta gör du genom att trycka på länken ovan och anger koden SWE250 när du skapar kontot.

 2. Sätt in minst 250 kronor

  För att ta del av det riskfria spelet så behöver du göra en insättning på kontot på minst 250 kronor.

 3. Betta på Inter – Milan

  När du har gjort insättningen då är du redo att lägga ett bet på Inter – Milan i Betfairs spelbörs. Du kan betta på vad du vill.

 4. Pengar tillbaka

  Skulle ditt spel inte sitta ja då får du 250 kronor tillbaka direkt på kontot helt utan krav på omsättning!

Det riskfria spelet hämtar du här