Riskfritt spel: Liverpool – Atletico Madrid

Riskfritt spel Liverpool - Atletico Madrid

Liverpool och Atletico Madrid gör upp i onsdagens retur i Champions League. En ovisst match på förhand med tanke på hur det första mötet såg ut. Men hos Betfair så kan du betta på matchen helt riskfritt för 250 kr. Läs mer nedan hur du går tillväga.

Det riskfria spelet hämtar du här

Liverpool åkte på en oväntad uppläxning i det första mötet mot Atletico Madrid i denna CL-åttondelsfinal. Atletico var det klart bättre laget mot CL-mästarna Liverpool som sett otroligt starka ut hela säsongen. Nu vänder mötet och åttondelsfinalen ska nu avgöras på Anfield i Liverpool på onsdag. Frågan är om Liverpool kan studsa tillbaka efter nederlaget i det första mötet och vända på steken.

Hur som helst så kan du betta på matchen helt riskfritt för 250 kronor hos spelbolaget Betfair. För att ta del av kampanjen så behöver du skapa ett konto hos Betfair och ange koden SWE250. Sen gör du en insättning och betta i deras spelbörs för exakt 250 kronor. Gå ditt spel inte in så får du pengarna tillbaka utan omsättningskrav! Sitter spelet så behåller du pengarna som vanligt.

Det riskfria spelet hämtar du här