Riskfritt spel: Malmö FF – Wolfsburg

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
  • Läs mer om Betfair
  • Stort oddsutbud
  • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
  • Spela mot andra i spelbörsen
Malmö FF - Wolfsburg riskfritt spel

Malmö FF har en spännande retur mot Wolfsburg på torsdag i Europa League. Och hos Betfair kan du betta på matchen riskfritt för 250 kronor. Läs mer nedan hur du går tillväga.

Det riskfria spelet hämtar du här

Efter 1-2 i Tyskland så har Malmö FF nu möjligheten att vända på steken på hemmaplan i denna sextondelsfinal i Europa League. Wolfsburg imponerade inte mycket förra veckan även om man ägde bollen och kanske borde ha satt någon boll extra. Malmö gjorde det dock bra och när dubbelmötet nu vänder och det är hemmaplan som gäller för det Allsvenska laget, ja då kan allt hända. Malmö är ju starka hemma och det är något som har gett framgång tidigare i Europaspel.

Wolfsburg är favorit

Spelbolagen har lagt sina odds på Wolfsburg i returen, även om det inte är ett stort favoritskap. Ett mål räcker för Malmö att gå vidare, men släpper man in mer än två då kommer det att bli tufft.

Så bettar du på matchen riskfritt

Är du inte säker på hur detta kommer att sluta men ändå vill betta på matchen, då bör du kika in Betfairs erbjudande. I deras unika spelbörs får du inte bara de bästa oddsen utan möjligheten att spela på matchen helt riskfritt för 250 kronor och få pengarna tillbaka som riktiga pengar, utan omsättning, om spelet inte sitter.

Denna kampanj hos Betfair gäller endast för nya kunder hos spelbolaget. Du kan inte varit kund sedan tidigare. Och för att ta del av kampanj så behöver du sätta in 250 kronor på det nya kontot med koden SWE250.

Det riskfria spelet hämtar du här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 februari, 2020