bet365

Riskfritt spel på Frölunda – Brynäs för 450 kr

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
  • Läs mer om Betfair
  • Stort oddsutbud
  • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
  • Spela mot andra i spelbörsen
Frölunda - Brynäs riskfritt spel

Frölunda och Brynäs gör upp i helgens SHL-premiär och nu kan du betta på detta möte hos Betfair och få 450 kronor tillbaka om ditt spel inte går in!

Betfair har tagit fram ett intressant erbjudande på Frölunda – Brynäs som möts när SHL dra igång i helgen. Alla nya kunder hos Betfair får nämligen ett riskfritt spel värt 450 kronor när du bettar på matchen i deras unika spelbörs. Det innebär helt enkelt att om ditt spel inte går in så får du pengarna tillbaka helt utan krav på insättning, som riktiga pengarna.

Är du inte insatt i Betfairs spelbörs så är detta ett perfekt tillfälle. Spelbörsen är en unik produkt som Betfair utvecklat under många år. I spelbörsen så spelar du inte mot Betfair utan mot andra spelare. Detta gör att du får i regel bättre odds än i deras sportsbook. Och nu ger spelbolaget dig en möjlighet att spela riskfritt när du bekantar dig med spelbörsen.

Här tar du del av det riskfria spelet

Så tar du del av det riskfria spelet

  1. Skapa ett konto med koden FEOSE5 hos Betfair med länken på denna sida.
  2. Sätt in pengar på kontot med bankkort, Trustly eller PayPal.
  3. Lägg ditt första spel i spelbörsen för exakt 450 kr.
  4. Går ditt spel inte in så får du pengarna tillbaka i cash utan omsättning.

Här tar du del av det riskfria spelet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 12 september, 2019