Riskfritt spel på Real Madrid – Galatasaray

Riskfritt spel på Real Madrid - Galatasaray

Under onsdagen så möts Real Madrid och Galatasaray i Champions League och hos Betfair så kan du betta riskfritt på matchen och få 250 kr tillbaka om spelet inte går in.

Real Madrid är ännu obesegrade på hemmaplan men har varit ett osäkert kort så här långt i Champions League. Och man har lite kniven mot strupen när Galatasaray gästar under onsdagen. Förlust och det kan bli en nervig höst för den spanska giganten.

Mot Club Brügge så kryssade Real hemma tidigare i gruppspelet och senast så blev det bara en uddamålsseger, 1-0, mot Galatasaray. Så det finns ändå en osäkerhet kring Reals CL-form. Men hemma är Real alltid favoriter.

Spela riskfritt på matchen

Vågar du satsa på en Real-seger mot Galatasaray? Är du osäker så är det läge att kika in betfairs erbjudande matchen. Spelbolaget ger dig nämligen ett riskfritt spel värt 250 kronor i deras spelbörs. Läs mer nedan hur du tar del av denna kampanj för nya spelare.

Det riskfria spelet hämtar du här

Så får du ditt riskfria spel

 1. Skapa ett konto

  Detta erbjudande är endast tillgänglig för nya kunder hos Betfair. Och då behöver du skapa ett nytt konto och ange koden SWE250.
  OBS – viktigt att du använder länken ovan.

 2. Gör en insättning

  Du behöver ha pengar på ditt konto för att ta del av kampanjen och därmed behöver du sätta in 250 kronor eller mer.

 3. Betta för 250 kronor i spelbörsen

  Lägg ditt första spel på Real Madrid – Galatasaray i spelbörsen för exakt 250 kronor.

 4. Pengar tillbaka om spelet inte går in

  Sitter ditt spel så behåller du vinsten i vanligt ordning. Går spelet förlorat så får du 250 kronor tillbaka direkt på kontot som riktiga pengar utan något omsättningskrav.

Det riskfria spelet hämtar du här