Riskfritt spel: Sverige – Färöarna

Sverige - Färöarna riskfritt spela

Hos Betfair kan du betta riskfritt på kvällens avslutande möte i EM-kvalet när Sverige tar emot Färöarna. Spela på matchen och få 450 kr tillbaka om utan omsättningskrav om ditt spel inte skulle gå in. Gäller om du skapar ett nytt konto just nu.

Janne Andersson roddar om i den svenska startelvan till mötet mot Färöarna i kväll. Hela 10 ändringar kommer att göras i startelvan, med två debutanter dessutom. Oavsett så är Färöarna inget motstånd som skrämmer och en seger borde räknas in. Speciellt på hemmaplan när Sverige nu ska fira med publiken att EM-platsen är säkrad.

Ett perfekt tillfället att hedga mot spelbolagen. Och hos Betfair kan du betta på denna match riskfritt och få 450 kronor tillbaka i kontanter om spelet inte skulle gå in. Ett erbjudandet som Betfair ger alla nya kunder just nu, som inte har haft ett konto sedan tidigare. Och gäller endast för spel i Betfairs unika spelbörs.

Det riskfria spelet hämtar du här

Så får du det riskfria spelet

 1. Skapa ett konto

  Skapa ett konto hos betfair med länken ovan och ange korden FEOSE5.

 2. Sätt in minst 450 kr

  Gör en insättning på ditt nya konto. Sätt då in minst 450 kronor som du behöver för att ta del av det riskfria spelet.

 3. Spela i spelbörsen för 450 kr

  Kika in i Betfairs spelbörs och spela för minst 450 kronor på mötet mellan Sverige och Färöarna.

 4. Om spelet inte kulle gå in

  Om spelet inte skulle sitta då är du försäkrad. Betfair kommer att ge dig dina 450 kronor tillbaka på kontot, utan något krav på omsättning, dvs som riktiga pengar. Går ditt spel in, då är det bara att fira för då får du behålla hela vinsten som vanligt!

Det riskfria spelet hämtar du här