Riskfritt spel på EM-kvalet

:nordicbet-logo:Ungern på bortaplan i kväll och San Marino borta på tisdag. Svensk fotboll står inför ett par ödesfyllda dagar i EM-kvalet. För att lugna dina nerver något erbjuder NordicBet ett riskfritt spel.

Om ditt första bet på någon EM-kvalmatch den 2, 3 eller 6 september inte skulle slå in, så ersätter :nordicbet: din insats med upp till 50 kronor.

Det här erbjudandet gäller såväl om du spelar i vår sportsbook eller livebet. Välj att kombinera en EM-kvalmatch med någon av annan match via sportsbook eller livebet.

För att ta del av erbjudandet så behöver du logga in på ditt konto, klicka på knappen för insättning högst upp på sidan och därefter på knappen för bonuskod. Ange koden EURO2012SEP. Gör ett spel på någon EM-kvalmatch (2, 3 eller 6 september) och skulle det inte gå in så ersätter :nordicbet: din insats med upp till 50 kronor.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 september, 2011