Rött kort-kampanj på Carling Cup!

betway.comOm någon spelare blir utvisad i Carling Cup -matchen mellan Arsenal och Liverpool, vinner du tillbaka din insats. Spela på den heta ligacupmatchen ikväll. Betway har oddsen.

Arsenal har ett imponerande facit i Carling Cup de senaste åren. De har nått kvartsfinal senaste sex åren i rad. Efter en komfortabel 2-0 vinst mot West Brom i förra omgången står nu 2003 års vinnare Liverpool i vägen för ytterligare en kvartsfinal, efter att de blivit lottade att besöka Emirates på onsdagskvällen.

De två lagen känner varandra väl i cup-sammanhang. De har mötts i Champions League, FA-Cupen och Carling Cup inom loppet av två år, där uppgörelsen i Carling Cup slutade med en rafflande 6-3 triumf för the Gunners. Förvänta er en het cup-drabbning, och ett spel på att matchen ska gå till förlängning efter resultatet 2-2 kan vara ett smart drag till oddset 13.00.

Söndagens 2-0 vinst över bittra rivalerna Manchester United skapade lite andrum för Liverpool efter ett par tunga veckor och de åker till London på onsdag med nyfunnet självförtroende. Resultatet bröt en svit på fyra raka förluster och Rafa Benitez lag hoppas att de lämnat sin dåliga form bakom sig och kan börja klättra i Premier League-tabellen, och även konkurrera i alla cuperna.

Carling Cup är den första möjligheten och the Reds har ett fint facit i turneringen. Det har vunnit cupen fler gånger än något annat lag och har lyft pokalen sju gånger. De siktar på att ta sin åttonde titel och kommer satsa allt i den här matchen. Att Liverpool öppnar målskyttet till oddset 2.45 är därför ingen omöjlighet.

Spela på Carling Cup hos Betway