Sätt det högsta oddset och vinn en PL-resa!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Nu att ta fram din bästa spel om du ska vara med och tampas om en Premier League-resa och andra fina priser hos Unibet. Det gäller helt enkelt att sätta kupongen med det högsta oddset för att vara med och ta del av de fina priserna som finns i potten.

Det är så enkelt som det låter. Det gäller att satsa minst 50 kronor på valfria sportspel hos och skapa den vinnande kupongen med det högsta oddset, för närvarande över 168,96 gånger pengarna, och du kan vinna en Premier League-resa. De två som sätter kupongen med det högsta oddset vinner denna exklusiva resa till England för att se fotboll i världsklass. Även om du i slutändan inte sätter det högsta oddset, trots att din kupong med ett mycket högt odds går in, så kan du vinna andra fina priser då Unibet ger ut prispengar till de som kommer topp 20 på leaderboarden. Givetvis så behåller du alla pengar som du vinner under kampanjperioden när din kupong går in.

Så det är bara att börja satsa och skapa vinnande kuponger hos Unibet, just nu pågår mängder med intressanta turneringar att spela på som U21 EMCopa America och damernas Fotbolls-VM.

Innan du bettar så måste du först anmäla dig till tävlingen, glöm inte det!

Tävlingen pågår till och med den 30 juni.

Till tävlingen hos Unibet

Priserna i tävlingen

1-2:a plats – Resa Premier League-premiären i London. I resan ingår två nätters boende för två personer, 5000 kronor i fickpengar samt biljetter till valfri match som spelas i premiären av Premier League i London.
3:e plats – 5 000kronor
4:e plats – 4 000kronor
5:e plats – 3 000kronor
6:e plats – 2 000kronor
7-10:e plats – 1 000kronor
11-20:e plats – 500 kronor

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 juni, 2015