Sätt det högsta oddset på US Open och vinn en tennisresa!

Under US Open har Unibet en bettingtävling med en ATP-resa och ?2100 i potten. Det gäller helt enkelt att sätta det högsta oddset på damernas eller herrarnas turnering i US Open. Och nu börjar turneringen att dra i hop sig med många intressanta spel att betta på!

Än så länge är oddsen relativt låga på turneringsfavoriterna som Novak Djokovic, Serena Williams med flera. Men ju närmare finalen vi kommer ju högre blir oddsen på stjärnorna. Dock finns det fortfarande spel på höga odds för den som tror på skrällar och det kanske kan behövas för den som vill vinna resan hos Unibet.

Så tävlar du

För att vara med och tävla om de fina priserna så anmäler du först ditt intresse genom ett formulär på på Unibets webbplats. Sen letar du fram de hetaste spelen och intressantaste oddsen och lägger ett spel på US Open för minst 50 kronor. Sen är det bara att hålla tummarna att du sätter dina spela och seglar upp som ledare i leaderboarden.

Du kan själv se hur det går för övriga tävlande och vem som har satt det högsta oddset, just nu, och ligger högst upp på leaderboarden. Just nu så har ledaren lyckats få in ett spel med oddset 58.90 gånger pengarna! Men slår du 12,89 gånger pengarna så är du i alla fall topp 10.

Totalt är det tio spelare som kommer att få priser i tävlingen, men det är bara vinnaren som får en häftig ATP-resa samt ?500 i prispengar. De övriga nio vinnarna får dela på de övriga ?1600 som ligger i potten.

Vill du själv följa spänningen i US Open efter att du har lagt dina spel så sänder Unibet turneringen livestream.

Priser i tävlingen

1. Två biljetter till finalen i ATP-slutspelet i London + ?500 i prispengar. Flyg + hotell ingår i priset.
2. ?500
3-4. ?250 var
5-10. ?100 var