Sista chansen att vinna biljetter till Ishockey-VM

I och med att Ishockey-VM 2012 drar igång idag är det även sista chansen att vara med i vår tipstävling. Att vara med och tippa är helt gratis och i potten ligger ett exklusivt VM-paket med biljetter till fyra matcher i Ishockey-VM, resa samt hotell.

Vinn biljetter till Ishockey-VM i vår tipstävling

Idag är det sista chansen för dig att vara med i vår tipstävling som vi arrangerar tillsammans med spelbolaget Paf. Det gäller helt enkelt att tippa 12 utvalda matcher med 1-X-2, som spelas nu i helgen, för Ishockey-VM. För att utse en vinnare, om två tippare sätter samma rad, så har vi en utslagsfråga där du ska du även ange hur många mål som det blir totalt under dessa matcher. Sen anger du din e-post och skickar in din tipsrad.

Enklare än så kan det väll inte bli för att vinna en VM-resa och ha chansen att följa Ishockey-VM på plats i Globen? Bland annat så kommer du se ett stjärnspäckat Tre Kronor spela på hemmais i Globen i Stockholm.

Så var med och tippa du med

Spelstopp är idag, fredagen den 4:e maj, klockan 19:15. Så det gäller att passa på så att du inte missar chansen att vinna en VM-resa helt gratis!

Priserna i tävlingen är sponsrade av spelbolaget Paf och det innebär att du måste skapa ett konto hos spelbolaget för att hämta ut din vinst.Du behöver dock inget konto för att tippa. Skulle du vinna tävlingen så kan du helt enkelt bara skapa ett konto hos Paf, det är både enkelt och gratis.