Sommarbonus hos Betsson

:betsson-logo:Missa inte att ta del av sommarbonusen hos :Betsson: där du får 50 kronor att spela för när du registrerar dig. Ange bara ODDSONLINE och du får del av erbjudandet. Kolla även in :betsson:s Casino där du kan vinna 60 miljoner utan att sätta en enda spänn!

Förutom det så passa då även på att göra din första insättning där du får upp till 1000 kronor i bonus! Ett perfekt tillfälle för dig som vill spela på de allsvenska klubbarna som spelar viktiga kvalmatcher ikväll och imorgon i både Champions League men även Europa League.

Vore inte det nog, om du gillar att spela på slots så ger :Betsson:, just nu, 5 free spins varje dag på sloten Mega Fortune. Och detta kommer det att forsätta med tills någon vinner den progressiva jackpotten som är uppe i över sex miljoner euro, drygt 60 miljoner kronor! vem vet det kanske blir du som får ta del av denna nätta summ.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 26 juli, 2011