Spela hos SHL-premiären hos Unibet!

Spela på SHL-premiären hos Unibet!

Rivstarta den nya SHL-säsongen med ett riktigt bra erbjudande hos Unibet! Om du placerar ett eller flera spel för minst 100 kronor på någon av matcherna i den första omgången av SHL, så kommer du belönas med fem gratis freebets att använda på den fortsatta hockeysäsongen!  

Hon Unibet hittar du massvis med odds inför den kommande sänsongen av SHL som drar igång imorgon. Bland annat kan du spela på vilket lag du tror vinner hela ligan, vem som vinner målligan, och en hel uppsjö av andra specialmarknader för just ditt lag och dina favoritspelare!

Unibet ger dig möjlighet att få en extra bra start på säsongen, genom att ge dig fem gratisspel att använda på ishockey när du spelar på någon av matcherna i den första omgången! Det första du behöver göra är att anmäla dig till kampanjen hos Unibet. Sedan är det bara att placera ett elle flera singelspel för minst 100 kronor på premiäromgången av SHL som spelas den 16 & 19 september. Dina freebets, 5 x 50 kronor, kommer krediteras till ditt konto senast på onsdagen den 20e september. Det spelar inte någon roll huruvida du vinner på ditt spel eller inte – free betsen är dina oavsett hur det går!

Rivstarta SHL-säsongen hos Unibet