Spela på Copa America och få en bonus av Unibet

:unibet-logo:Efter VM och EM får man nog säga att Copa America är den roligaste landslagsturneringen vi har. Dagar av fantastisk fotbollsunderhållning väntar och det vill vi fira med ett erbjudande. Vinner du ett spel på Coa America för minst 200 kr hos :Unibet: med korrekt slutresultat (ex. 2-2, 3-2)  får du en bonus på 400 kr + din vinst!

Fotbollsfesten Copa America blir roligare hos :unibet: som har satt upp ett erbjudande på korrekt slutresultat på samtliga 26 matcher i turneringen.Nu när Copa America är igång är detta är perfekt erbjudande för dig som vill spela på högklassig fotboll. Copa America är sommarens stora turnering och passa på att spela för sen blir det ett litet uppehåll tills de stora ligorna drar igång.

Så här går det till om du vill spela på Copa America och få en bonus

Spela för minst 50 kr på korrekt slutresultat (1-1, 3-0, 0-1 osv) på någon match i Copa America och :unibet: ger dig en bonus på 100 kr utöver din vinst om du prickar in ditt spel. Och spelar du för minst 200 kr på korrekt slutresultat får du en bonus på 400 kr om du sätter ditt spel.

Du kan spela hur många gånger du vill på korrekt slutresultat. Du får en bonus för varje spel du sätter. Du kan alltså plocka hem 26 bonusar på 400 kr om du sätter korrektslutresultat på samtliga matcher i turneringen.

Erbjudandet gäller endast spel lagda på korrekt slutresultat innan matcherna börjat och om du vinner en bonus måste du omsätta den minst tre gånger innan du får ta ut pengarna.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 juli, 2011