Spela på Franska Öppna – vinn en resa till Wimbledon

:unibet-logo:Om du spelar en kombination med minst tre euro som insats och tre matcher hos Unibet, mellan den 22 maj och 1 juni. Har du chansen att vinna en resa till Wimbledon och se damfinalen live.

Den som sätter ett spel hos :unibet: med det högsta oddsen på en kombination med tre matcher och med minst tre euro som insats vinner resan, så enkelt är det. Varje dag delar :unibet: även ut 100 euro till de högsta vinnande spelen, så det lönar sig att vara aktiv. Kombinationerna gäller endast matcher från Franska Öppna.

Även tvåan och trean vinner fina priser – se listan nedan

Förstapris: en resa för två, värde cirka 50 000 kronor, till london oc Wimbledon. Då ingår hotellvistelse för två, biljetter till damfinalen i Wimbledon för två samt fickpengar.
Andrapris: ?500
Tredjepris: ?250

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 maj, 2011