Spela på Ishockey-VM och vinn en NHL-resa

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Ishockey-VM i Tjeckien pågår för fullt och om du är intresserad av att spela på turneringen så kan du göra det hos Unibet samtidigt som du är med och tävlar om en häftig NHL-resa till Florida.

För att vara med och tävla om NHL-resan hos Unibet så gäller det helt enkelt att spela i spelbolagets oddslobby som bland annat på Ishockey-VM, NHL och så vidare. Glöm dock inte bort att först anmäla dig till tävlingen innan du spelar.

NHL-resan kan du vinna på två sätt; antingen genom att sätta det högsta oddset eller genom en utlottning.

Sätt det högsta oddset under kampanjperioden för att vinna en NHL-resa

I tävlingen om de högsta oddset så kan du varje vecka vara och tävla om 1000 kronor genom att sätta det högsta oddset. Vinnaren av NHL-resan går till den som satt det högsta oddset under hela tävlingsperioden, till och med den 17 maj, samt att ettan och tvåan blir belönade med extra bonusar. Vinnaren av de veckovisa tävlingarna, och vilket odds du behöver slå, kommer att publiceras på Unibets webbplats.

Så är du med i utlottningen av en NHL-resa

För att vara med i utlottningen av en NHL-resa så måsta du spela för minst 1000 kronor på ishockeyodds under kampanjperioden.

Priser i tävlingen

Resan till Florida inkluderar matchbiljetter till en NHL-match med Tampa Bay Lightning. När resan blir av kommer att avgöras vid ett senare skede då spelschemat för den kommande NHL-säsongen ännu inte är spikad.

Priser i högsta oddset-tävlingen:
1. Resa för två personer till Tampa Bay samt matchbiljetter till NHL
2. 5000 kr
3. 3000 kr

Utlottningen:
Resa för två personer till Tampa Bay samt matchbiljetter till NHL

Tävlingen pågår till och med den 17 maj, då Ishockey-VM avslutas.

Gå till Unibet för att vara med och tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 4 maj, 2015