Spela på Oscarsgalan med Unibet

Den 22 februari är det åter dags för Hollywoodstjärnorna att hylla varandra på den stora Oscarsgalan på Kodak Theatre. På Unibet kan du spela på de sex viktigaste kategorierna.

Bästa film
Fantastiska Slumdog Millionaire utspelar sig i slummen i Bombay och har redan belönats med flera priser. Filmen har väldigt låga odds och är en klar favorit. :Unibet: är dock inte lika säkra som filmexperterna på att den vinner. Unibet tror att Benjamin Buttons otroliga liv blir en stark utmanare till Slumdog Millionaire.

Bästa manliga huvudroll
De flesta tror att detta blir en kamp mellan Mickey Rourke, som gör en strålande roll i The Wrestler, och Sean Penn för rollen i Milk. Dessa två är favoriterna i kategorin bästa manliga huvudroll. :Unibet: flaggar dock för en liten överraskning i den här kategorin.

Frank Langella gör en helt enastående prestation i Frost/Nixon. Detta skulle kunna bli en av årets skrällar. Unibet tror inte att det blir några statyetter till vare sig Brad Pitt för Benjamin Buttons otroliga liv eller till Richard Jenkins för The Visitor.

Bästa kvinnliga huvudroll
Kate Winslet var den stora vinnaren på Golden Globe-galan i januari. Detta kan ses som ett tydligt tecken på att det kommer att gå bra för henne även på Oscarsgalan. Konkurrensen är dock knivskarp. Hon tävlar mot Meryl Streep, en av de senaste trettio årens största kvinnliga stjärnor.

Meryl Streep är nominerad för filmen Doubt, där hon spelar rollen som hård och sträng rektor för en katolsk skola i Bronx. :Unibet: har emellertid inte riktigt samma tro på Angelina Jolie och tror inte att hon får något pris för sin roll i Changeling.

Du kan även spela på kategorierna bästa manliga och kvinnliga biroll och bästa regi. För priset bästa manliga biroll tror Unibet inte att någon av de nominerade står sig mot Heath Ledger, som nominerats postumt för sin roll som Jokern.

Läs mer om Unibet
Gå direkt till :Unibet:

Skribent: Johan

Skriven den 9 februari, 2009