Spela på tennisen i Swedish Open och du kan dagligen vinna 500 kr

:unibet-logo:Ta chansen att dagligen vinna 500 kronor under Båstadsveckan hos :unibet:. Allt du behöver göra är att spela för minst 50 kr i mobilen på någon tennismatch i Båstad, vilken du vill, före matchen börjat eller live medan den pågår och du är med i utlottningen av 5 x 500 kr dagligen.

Klassiska Båstadsveckan och turneringen Swedish Open 2011 bjuder som vanligt på fin grustennis och förhoppningsvis på framgångar för våra svenska spelare. :Unibet: firar detta med en tävling där du har chansen att dagligen bli en av fem vinnare som tar hem 500 spänn. Du deltar i Unibets tennis-tävling genom att placera ett spel på Båstadstennisen i mobilen den här veckan. Gå in på m.unibet.com för att lägga ditt spel. Utlottningarna pågår från tisdagen den 12 juli till och med söndagen den 17 juli.

Spela i mobilen
Med Unibet i mobilen har du tillgång till fantastiska oddsutbud, livebetting, statistik och livescore när som helst och vart du än befinner dig på m.unibet.com. Du kan också göra insättningar och uttag med din mobil.

Så vinner du
Att delta i tävlingen är enkelt. Använd din mobil för att placera ett spel på minst 50 kr på en tennismatch i Båstad, vilken du vill. Svårare än så är det inte. De dagliga vinnarna av 500 kr kommer att publiceras i artikeln nästföljande dag.

Priser
5 x 500 varje dag mellan den 12 juli och 17 juli.