Spela på trav och vinn en resa till Prix d’Amerique 2015!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Gillar du trav? Var då med och tävla om en resa för två till det franska storloppet Prix d’Amerique, som går av stapeln i januari nästa år. Det enda du behöver gör är att spela på trav hos Unibet och du är med i utlottningen av resan samt andra fina priser.

Till och med den 30 november har du möjlighet att var med och tävla om resan till den klassiska travbanan Vincennes, i Paris, för att se travtävlingen Prix d’Amérique på plats. Veckovis, från och med den 21 juli, så kommer du även att kunna tävla om 1000 kronor som Unibet lottar ut till fem spelare.

För att ta del av de fina priserna så måste du spela på trav hos Unibet med minsta insats 50 kronor. För varje spel du lägger får du en lott i veckans utlottning av kontantpriserna samt en lott i utlottningen av resan. Det finns ingen begränsning i hur många lotter du kan samla på dig.

För att vara med i tävlingen och utlottningen så måste du först och främst anmäla dig på Unibets webbplats.

Vinnaren av tävlingen kommer att utses den 1 december.

Har du inget konto hos Unibet så kan du skapa ett här och inkassera 1200 i bonus

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 juli, 2014