Spela på veckans match i VM-kvalet och få free spins av Redbet

Redbet ger dig möjligheten att få extra mycket tillbaka om du spelar på den utvalda matchen i VM-kvalet. Spela för minst ?15 hos Redbet på den utvalda matchen och du får fem free spins tillbaka av spelbolaget.

Veckans utvalda match i VM-kvalet hos Redbet är mötet mellan Serbien och Belgien. Det gäller som sagt att spela för minst ?15 och spelbolaget ger dig 5 free spins, gratis, på sloten Jungle Games i deras casino red.

Var med och tävla hos Redbet

Veckans match Serbien – Belgien

Matchstart för Serbien mot Belgien är på fredag klockan 20:30. Det väntas bli ett riktigt jämnt och spännande möte lagen emellan. Skulle Serbien vinna ger Redbet dig oddsen 2,42 gånger pengarna och 2,64 gånger pengarna om det nya unga talangfyllda Belgien skulle ta hem mötet.

Veckans match: 20:30 Serbien – Belgien 2,42 – 2,92 – 2,64

Fler odds på mötet hitta du hos Redbet

Få upp till ?200 i insättningsbonus

Har du inget konto sedan innan så ger Redbet dig ytterligare en bonus på upp till 200 euro på din första insättning eller varför inte lite extra free spins? Det finns tre olika insättningserbjudande att välja mellan.

Skapa ett konto hos Redbet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 oktober, 2012