Spela på VM-kvalet och vinn en resa till Rio eller kvalbiljetter

  • Ingen välkomstbonus
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Svenska Spel
  • Svenska statens spelbolag
  • Många trevliga spelprodukter som Stryktipset
  • Spela tryggt och säkert

Spela på VM-kvalet hos Svenska Spel och du kan bli den lycklige vinnaren av en resa till Brasilien och Rio de Janeiro tillsammans med Marcus Allbäck eller biljetter till en match i VM-kvalet.

För att vara med och tävla om resan eller biljetterna så lägger du helt enkelt ett spel för 50 kronor eller mer på Sverige – Irland i kväll. Alla spel räkna oavsett om det är innan matchen eller ett livespel under matchens gång eller om det är resultat, antalet mål du spelar på.

Du behöver även anmäla dig till tävlingen. Detta gör via ett formulär på Svenska Spels webbplats. I samband med din anmälan så ska du även ange en motivering om varför just du ska vinna denna resa. Motiveringen är utslagsgivande och den som hittar på den fyndigaste motiveringen vinner resan.

Denna kampanj kommer Svenska Spel att fortsätta med under varje match som Sverige spelar i VM-kvalet. Så vinner du inte denna gång är det bara att försöka på nytt.

Gå till Svenska Spel för att spela

Priser i tävlingen

1:a pris: Resa till Rio, Brasilien tur och retur för en person mellan den 13-21;e september 2013 samt logi och enkeltrum.

2:a-10:e pris: två biljetter till Sverige-Färöarna den 11:e juni 2013.

500 000 kronor extra på VM-kval-bomben

Svenska Spel kommer även att lägga in ytterligare 500 000 kronor i potten på fredagens VM-kval-bomben. Och är du säker på hur följande fyra matcher kommer att sluta kan du bli rikligt belönad!

Sverige – Irland
Nordirland – Ryssland
Polen – Ukraina
Spanien – Finland

Gå till Svenska Spel för att spela

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 22 mars, 2013