Spela riskfritt på Bayern – Tottenham

 • 100% upp till 1000 kr
 • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
 • Läs mer om Betfair
 • Stort oddsutbud
 • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
 • Spela mot andra i spelbörsen
Bayern Müinchen - Tottenham riskfritt spel

I kväll har vi en stormatch att se fram emot i Champions League mellan Bayern och Tottenham. Hos Betfair kan du betta riskfritt på matchen och få 450 kr tillbaka om ditt spel inte sitter.

I kväll har kommer Jose Mourinho och hans Tottenham att ställas mot det tuffaste motståndet under hans tid när det vankas Champions League-spel mot Bayern München på Allianz Arena. Bayern har redan säkrat gruppsegern och Tottenham andra platsen. Så egentligen finns det inte mycket att spela om. Men jag har en känsla av att detta ändå är en stor match för Mourinho, som kan vid seger peka på att han slagit ett av Europas bästa lag. Medan för Bayern så är utgången inte lika viktig givet tabellpositionen och redan tuffa spelschemat.

Jag kan mycket väl tänka mig att detta kan sluta lite hur som helst. Kvalitén finns i båda lagen men Bayern är givetvis klar favorit på hemmaplan, vilket inte minst oddsen talar för.

Är du som jag osäker på hur detta kommer att sluta så har jag hittat ett trevligt erbjudande. Betfair ger nämligen alla nya kunder ett riskfritt spel på denna stormatch och 450 kronor tillbaka om ditt spel inte skulle sitta.

Det riskfria spelet hämtar du här

Riskfritt spel på Bayern – Tottenham

Tid som behövs: 5 minuter

 1. Skapa ett nytt konto hos Betfair

  Använda länken ovan för att skapa ett konto. Viktigt att du anger koden FEOSE5.

 2. Sätt in minst 450 kr

  Gör en insättning på det nya kontot för, minst 450 kronor.

 3. Spela på Bayern – Tottenham

  Det riskfria spelet gäller i Betfairs spelbörs. För att få pengarna tillbaka om spelet inte går in då måste ditt första spel i spelbörsen vara exakt 450 kronor på valfritt spel.

 4. Så får du pengarna tillbaka

  Skulle det vara så att ditt spel inte skulle gå in. Då får du helt enkelt pengarna tillbaka, dvs 450 kr, direkt på ditt konto utan krav på omsättning.

Det riskfria spelet hämtar du här

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 11 december, 2019