Spela riskfritt på Inter – Barcelona för 250 kr

Inter - Barcelona riskfritt spel

Inter tar i kväll emot Barcelona i Champions League. En match man absolut inte vill missa. Och hos Betfair kan du bettar riskfritt på matchen och få 250 kr i cash tillbaka om ditt spel inte sitter.

Inter och Barcelona drabbar samman i kväll i Champions League. Och det är hemmalaget som måste vinna i kväll för att ha en chans att gå vidare från gruppspelet. Spelbolagen håller Inter som klar favorit men frågan är verkligen om det verkligen bör vara så. Barcelona har fortfarande mycket att bevisa denna säsong, speciellt för spelare som Antoine Griezmann, så frågan är hur lätt de ändå tar på detta möte.

Som tur är så kan du spela på detta möte riskfritt hos Betfair, ett erbjudande som endast nya kunder kan ta del av. Skapa ett nytt konto just nu och du kan spela på matchen i deras spelbörs och få 250 kronor tillbaka om spelet inte skulle sitta.

Följa nedanstående steg för att få ditt riskfria spel på Inter – Barcelona.

Det riskfria spelet hämtar du här

Så spelar du riskfritt på Inter – Barcelona

 1. Skapa ett konto hos Betfair

  Skapa ett konto hos Betfair: Använd då länken ovan och det är då viktigt att du anger koden SWE250.

 2. Sätt in pengar

  Sätt in pengar på ditt ny konto, minst 250 kronor.

 3. Betta för 250 kronor på Inter – Barcelona i spelbörsen

  För att sedan spela riskfritt på Inter – Barcelona. Då lägger du ditt första spel i spelbörsen på matchen för exakt 250 kronor.

 4. Pengar tillbaka

  Om spelet inte går in så får du 250 kronor tillbaka på konto som riktiga pengar utan krav på omsättning. Om spelet går in så behåller du vinsten.

Det riskfria spelet hämtar du här