Spela riskfritt på Man United – Tottenham för 250 kr

Riskfritt spel på Manchester United - Tottenham

Hos Betfair kan du inkassera ett riskfritt spel på kvällens stormöte mellan Manchester United och Tottenham. Läs mer nedan hur du gör.

Betfair ger alla nya kunder en möjlighet att betta på kvällens stormöte mellan Manchester United och Tottenham helt riskfritt. Ett riskfritt spel som gäller endast i spelbörsen och som innebär att ditt spel för exakt 250 kronor kommer att betalas tillbaka som riktiga pengar om det inte sitter. Skulle dock ditt spel gå in, ja då får du behålla vinsten som vanligt.

För att ta del av detta riskfria spel på denna kanonmatch då behöver du skapa ett konto med länken nedan. Följ då nedanstående procedur för att ta del av det riskfria spelet som ny kund Betfair.

Det riskfria spelet hämtar du här

Så får du ditt riskfria spel på matchen

 1. Bli kund hos Betfair

  För att få ett riskfritt spel i spelbörsen på Manchester United – Tottenham så måste du skapa ett nytt konto och detta gäller endast om di inte varit kund tidigare. Ange samtidigt koden SWE250 när du skapar kontot.

 2. Du behöver göra en insättning

  För att ta del av detta riskfria spel så behöver du sätta in minst 250 kronor på det nya kontot.

 3. Lägg ett spel på Manchester United – Tottenham

  När du har skapat ett konto och gjort en insättning då kan du ta del av det riskfria spelet. Ditt första spel i spelbörsen måste du då lägga för exakt 250 kronor på valfritt spel.

 4. Detta händer sen

  När spelet har gått ut så kan två scenarion ske. Antingen så går spelet in och du behåller vinsten som vanligt. Eller så kommer spelet inte att sitta och då kommer din insats på 250 kronor att betalas tillbaka till ditt konto som riktiga pengar utan krav på omsättning.

Det riskfria spelet hämtar du här