Spela riskfritt på Real Madrid – PSG för 450 kr

Riskfritt spel på Real Madrid - PSG

Nu kan du betta på kvällens stormöte mellan Real Madrid – PSG helt riskfritt. Spela i Betfairs spelbörs och du får 450 kronor om ditt spel inte sitter. Läs mer nedan vad som gäller.

I kväll har vi ett intressant stormöte att se fram emot på Santiago Bernabéu-stadion när Real Madrid tar emot PSG i Champions League-gruppspelet. Ett möte som kanske inte har så stor sportslig betydelse eftersom PSG har ett rejält försprång i tabellen. Men för Real Madrid så är en match på hemmaplan alltid viktig oavsett. PSG vann med klara 3-0 tidigare i gruppspelet och här finns revansch att utkräva för den spanska giganten.

Spela på Real Madrid – PSG riskfritt

Nu kan du betta på detta stormöte riskfritt och få hela 450 kronor tillbaka om spelet inte skulle gå in. Ett erbjudande som gäller nya kunder hos spelbolaget och som reggar ett nytt konto med koden FEOSE5. Lägg sedan ett spel för 450 kronor i spelbörsen och skulle inte spelet gå in så får du hela beloppet tillbaka som kontanter.

Följ stegen nedan för att ta del av kampanjen.

Det riskfria spelet hämtar du här

Så får du ett riskfritt spel på Real Madrid – PSG

 1. Bli kund hos Betfair

  Rgga ett konto hos spelbolaget, äanvänd länken ovan, och ange då koden FEOSE5.

 2. Sätt in minst 450 kronor

  Överför pengar till ditt nya konto. Du behöver ha minst 450 kronor på ditt konto.

 3. Betta för 450 kronor i spelbörsen

  Betta på Real Madrid – PSG den unika i spelbörsen för 450 kronor exakt.

 4. Om spelet inte skulle gå in

  Om spelet inte går in så får du 450 kronor tillbaka på konto som riktiga pengar utan krav på omsättning. Om spelet går in så behåller du vinsten.

Det riskfria spelet hämtar du här