Svenska Spel erbjuder målservice app till iPhone

:svenskaspel-logo:Applikationen till iPhone kopplar ihop målservicen med dina egna lagda sportspel och ger dig poäng och händelser live. Du väljer själv vilka sporter, ligor och matcher du vill följa. Du får liveuppdatering på målgörare, varningar/ utvisningar, byten och laguppställningar och kan se både pågående och avslutade matcher.

För att följa dina sportspel loggar du in på Mina spel där du får prognoser, liverättning och vilken tid och TV-kanal som sänder din match.

Detta är en bred målservice som erbjuder målservicerapportering från mängder av ligor och mästerskap från ett stort antal länder. Utbudet varierar beroende på vilken sport du väljer att följa. I version 1.0 kan du följa fotboll, ishockey, bandy, handboll, innebandy, motorsport och tennis. I fotbollen har :svenskaspel: ett 20-tal länder och över 100 ligor.

Du kan dock inte spela direkt i applikationen. I dagsläget tillåter inte Apple en applikation med spel om pengar. Vi har redan påbörjat arbetet med en mobil webb för att kunna erbjuda spel i iPhone under 2010, enligt Jonas Nygren, mobilansvarig på :svenskaspel:.

Applikationen, som heter Svenska Spel Målservice, finns att ladda ner gratis i App Store. Skriv in Svenska Spel i sökrutan för att läsa mer om den och ladda ner. Applikationen är gratis att ladda ned.

Besök Svenska Spel idag!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k8ZkGie5ho4[/youtube]