bet365

Tävla med Expekt om resa till Champions League-finalen

:expekt-logo:Hur värd är du att åka till Wembley och kolla in den stora Champions League-finalen i slutet av maj? Frågan ställs på sin spets av spelbolaget :Expekt: som bjuder in till tävlingen tillwembley.se där vinnaren ska kamma hem flest röster från en kampanjsajt.

– Champions League-finalen blir förmodligen den största fotbollsmatchen detta år så detta kommer många ta chansen att se, speciellt när finalen går en lördag i London, säger :Expekt:s presschef Dan Vikman.

Först nominerar du dig själv via ett upprop i text eller bild, eller via en video. Sedan ska du kamma hem så många röster som möjligt.

Det är i korthet vad :Expekt:s tävling tillwembley.se går ut på, där inte bara lyxiga Champions League-finalresor står på spel utan även iPad2, de nyaste paddorna, och Spotify Premium-abonnemang.

– Det gäller att vara påhittig och utnytja de kanaler man har bland vänner och släkt om man ska vinna. Den som kammar hem flest röster för sin slogan, sitt manifest eller brandtal får ju en resa för tre personer för att se Champions League-finalen den 28 maj medan andrapriset är en resa för två personer. Dessutom finns ett lucky loser-pris.

:Expekt:s tävling på www.tillwembley.se pågår till den 15 maj.

1:a pris
Biljettpaket om 3 biljetter + resa och hotell

2:a pris
Biljettpaket om 2 biljetter + resa och hotell

3:e – 10:e pris
iPad 2 Sugen på det senaste? Plats 3-10 belönas med en iPad 2 värd ca 7000:-

11:e – 50:e pris
Spotify Premium Plats 11-50 vinner ett 3-månaders Spotify Premium abonnemang värt ca 300:-

Lucky Looser plats 3-50
Vi lottar ut ett biljettpaket om 2 biljetter + resa och hotell bland platserna 3-50. Chansen att vinna finns alltid där!

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 mars, 2011