Tävla om 2 500 kr varje vecka hos Betsson

Numera kan du som gillar att sikta högt vinna upp till 2 500 kronor varje vecka hos Betsson i deras nya tävling ?Veckans Långskott?

Veckans Långskott är en ny tävling hos Betsson där det gäller att sätta ett spel med så högt odds som möjligt. Alla som lägger ett kombinationsspel på minst 10 kronor och på ett odds över 1,5 är med och tävlar om de fina priserna som topp tre får ta del av. Detta gäller endast för spel som har avgjorts under veckans gång och med en vinnande utgång.

Varje vecka kommer Betsson att dela ut 2 500 kronor till vinnaren, 1 000 kronor till tvåan och 500 kronor till trean. Men spelbolaget kommer också att komplettera med andra fina priser som exempelvis fotbollsbiljetter och annu mer pengar i potten. Så håll utkik så att du också kan vara med och tävla om fina priser.

Du kan själv följa vad de tre högsta oddsen är just nu på Betssons webbplats, där spelbolaget kommer kontinuerligt att uppdatera listan med tre högst satta oddsen just nu.

Är du inte redan kund hos spelbolaget så får du just nu upp till 1 000 kronor i bonus på din första insättning. Det innebär att du kan vara med och spela i många veckor framöver.

Gå till Betsson för att vara med i tävlingen

Priser för Veckans Långskott

1:a pris: 2 500kr
2:a pris: 1 000kr
3:e pris: 500kr