Tävla om 2 500 kr varje vecka hos Betsson

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsson
  • Stort utbud och bra odds.
  • Över 20 år i branschen.
  • Grundat av svenskar.

Numera kan du som gillar att sikta högt vinna upp till 2 500 kronor varje vecka hos Betsson i deras nya tävling ?Veckans Långskott?

Veckans Långskott är en ny tävling hos Betsson där det gäller att sätta ett spel med så högt odds som möjligt. Alla som lägger ett kombinationsspel på minst 10 kronor och på ett odds över 1,5 är med och tävlar om de fina priserna som topp tre får ta del av. Detta gäller endast för spel som har avgjorts under veckans gång och med en vinnande utgång.

Varje vecka kommer Betsson att dela ut 2 500 kronor till vinnaren, 1 000 kronor till tvåan och 500 kronor till trean. Men spelbolaget kommer också att komplettera med andra fina priser som exempelvis fotbollsbiljetter och annu mer pengar i potten. Så håll utkik så att du också kan vara med och tävla om fina priser.

Du kan själv följa vad de tre högsta oddsen är just nu på Betssons webbplats, där spelbolaget kommer kontinuerligt att uppdatera listan med tre högst satta oddsen just nu.

Är du inte redan kund hos spelbolaget så får du just nu upp till 1 000 kronor i bonus på din första insättning. Det innebär att du kan vara med och spela i många veckor framöver.

Gå till Betsson för att vara med i tävlingen

Priser för Veckans Långskott

1:a pris: 2 500kr
2:a pris: 1 000kr
3:e pris: 500kr

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 februari, 2012