Tävla om biljetter till FA-cupfinalen

  • 99 free spins
  • Inga omsättningskrav
  • Läs mer om Paf
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Överskottet går till goda ändamål.
  • Spelbolaget på Åland sedan 1966.

I helgen har du chansen att vinna två biljetter och resa för att se FA-cupfinalen live på Wembley i London senare i vår.  Sätt en, eller flera, vinnande fyrlingar hos Paf och du är med i utlottningen.

Det är så enkelt som det låter. Det gäller att sätta en fyrling, det vill säga en  kupong med fyra vinnande 1-X-2-spel, mellan den 15-17:e mars och du är med i utlottningen av denna drömresa för alla fotbollsälskare. Värt att veta är att varje vinnande kupong ökar dina chanser att vinna utlottningen av resan.

Så är du med och tävlar

För att ditt spel ska räknas med i tävlingen måste du först anmäla dig genom ett formulär på spelbolagets webbplats samt att insatsen på varje spelkupong måste vara två euro eller mer för att den ska räknas med.

Priset i tävlingen

Priset i tävlingen består av en resa för två till London mellan den 9:e och 13:e mars och inkluderar hotell flygresa samt biljetter till både Abba-musikalen och till FA-cupfinalen!

Gå till Paf för att tävla

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 mars, 2013